Kurs

Innherred Kajakklubb har som mål å tilby medlemmene NPF kurs i havpadling og elvepadling. Dette er kurs tilpasset nybegynnere og viderekommende.

Vi har egne instruktører for introduksjonskvelder, grunnkurs og teknikkurs for havpadling, og har samarbeid med kursholdere innen elvepadling.

Kurs 2020:

Vi er i gang med å planlegge kursåret 2020. Meld gjerne din interesse.

KURS 2019:

I 2019 ble det gjennomført ganske mange kurs, både for nybegynnere og de mer erfarne. Om du ikke fikk med deg kurs i 2019, så ikke fortvil. Vi har begynt å tenke på neste år og vil legge ut en ny plan ut på våren. Om dere er en gruppe på 8-10 personer som ønsker ett eget kurs så klarer vi å få til det også om dere bare tar kontakt. Prisen for ett grunnkurs er 2400,- kr pr pers om kurset holdes fra våre naust på Levanger eller Steinkjer og dekker alt utstyr du trenger. Hvis man ønsker kurs andre steder vil reisetid, eventuelt overnatting og frakt av utstyr komme i tillegg.

Grunnkurs Hav Levanger 3.-5. mai. Dette kurset er fullført. Ligger ute på vår Facebook side så se der for mer info og påmelding. Eller https://www.vaattkort.no/Event/Booking/3916

Grunnkurs Hav Levanger 7.-9. juni. Dette kurset er fullført Minimum 6 deltagere for at kurset gjennomføres. Ligger på vår Facebook side så se der for mer info og påmelding. Eller https://www.vaattkort.no/Event/Booking/3970

Grunnkurs Hav Steinkjer 14. – 16. juni. Dette kurset er fullført Minimum 6 deltagere for at kurset gjennomføres. Ligger på vår Facebook side så se der for mer info og påmelding

Teknikkurs Hav 15.-16. juni Dette kurset er avlyst Småværet Flatanger. Se vår Facebookside eller https://www.vaattkort.no/Event/Booking/3996

Grunnkurs Hav Levanger 2.-4. august. Dette kurset er fullført Minimum 6 deltagere for at kurset gjennomføres. Ligger på vår Facebook side så se der for mer info og påmelding. Eller https://www.vaattkort.no/Event/Booking/4347

Aktivitetslederkurs Småværet Flatanger 7.-8. september. Dette kurset er fullført. Se vår Facebookside eller https://www.vaattkort.no/Event/Booking/3932

Grunnkurs Hav Levanger 6.-8. september Dette kurset er fullført Se vår Facebook side for mer info og påmelding, eller bruk https://www.vaattkort.no/Event/Booking/4434. Dette kurset er nå fullt, men det er mulig å sette seg på venteliste. De som står på ventelista får tilbud om neste års første kurs før vi legger det ut.

Grunnkurs hav Levanger bestilt av gruppe 21.-22. september. https://www.vaattkort.no/Event/Booking/4537 Dette kurset er fullført.

Se vår Facebookside eller terminliste Norges padleforbund for mer info.

http://www.padling.no/terminlister/

Meld gjerne interesse for flere kurs på vår Facebookside.

Om dere er et bedriftsidrettslag, kolleger eller en vennegjeng som har lyst til å prøve ut padling kan vi tilby introduksjonskveld på ca 3 timer. Vi stiller med alt av utstyr og instruktører. Disse kveldene arrangeres enten i Bogen på Steinkjer eller på Sjøbadet på Levanger. Ta kontakt for pris.

Teknikkurs er planlagt 14.-16. juni

Aktivitetslederkurs 6.-8. september info på Facebook.

Alle kursansvarlige i IKK har godkjent utdanning gjennom Norges padleforbund (NPF): www.padling.no

KURS HAV:

Har du forespørsel om kursene, vennligst ring eller send en sms til kursansvarlig Lars Fosse 928 21 859

GENERELT:

Antall deltakere per kurs: minimum 6 og maksimum 10.

Påmeldingsfrist: definert for hvert kurs – senest 14 dager før kursstart. Påmeldingen anses ikke som gyldig hvis ikke betaling er gjort innen tidsfrist for påmelding.

Prinsipp: førstemann til mølla…

Medlemskap IKK: For å delta på kurs må man være medlem i klubben, eller i en av våre samarbeidsklubber. Kursavgiften for våre grunnkurs inkluderer ett års medlemskap.

Avbestilling, refusjon etc.:

Avmelding senest 14 dager før kurstart: Full refusjon minus ekspedisjonsgebyr kr. 200.

Avmelding senest 7 dager før kursstart: 50% refusjon minus ekspedisjonsgebyr kr. 200.

Avmelding mindre enn 7 før kursstart, samt manglende fremmøte: Ingen refusjon

Avmelding p.g.a. dokumenterbar sykdom, ulykke, dødsfall etc.: Full refusjon minus ekspedisjonsgebyr kr. 200.

Avbrutt kurs p.g.a. dokumenterbar sykdom, ulykke, dødsfall etc: Tilbud om å fortsette kurset ved en senere anledning, men man må takke ja til minst et av kursene som holdes i neste runde (dvs. avbrudd om våren må fortsettes om høsten og avbrudd om høsten må fortsettes om våren).

Avbrutt kurs uten gyldig grunn: Ingen refusjon eller tilbud.

PRISER KURS:

Grunnkurs: kr. 2.400 (inkl. utstyr)

Teknikkurs: kr. 1.600 (Evt. leie av utstyr kr. 500) Teknikkurs forutsetter gjennomført grunnkurs.

For å delta på kurs må man være medlem i klubben, eller i en av våre samarbeidsklubber.

BETALING FOR KURS:

Betaling skjer innen tidsfrist for påmelding til Innherred Kajakklubb på kontonr. 4202.26.15674

Dersom kurset avlyses vil hele beløpet bli refundert.

Introkurs arrangeres ved behov/forespørsel. Disse krever minimum fire påmeldte.

Ta kontakt for mer informasjon.

Se også:
Aktivitetskalender
www.padling.no

1 svar til Kurs

  1. Tilbaketråkk: Kurssesongen er i gang | Innherred Kajakklubb

Kommentarer er stengt.