Kurs

Innherred Kajakklubb har som mål å tilby medlemmene NPF kurs i havpadling og elvepadling. Dette er kurs tilpasset nybegynnere og viderekommende.

Vi har egne instruktører for introduksjonskvelder, grunnkurs, teknikkurs og aktivitetslederkurs for havpadling, og har samarbeid med kursholdere innen elvepadling.

Kurs 2020:

Hei!

Kajakk sesongen nærmer seg, og som så mye annet i samfunnet vil den bli annerledes enn før. Men nå er det gitt klarsignal slik at vi starter opp med kurs fra St. Hans.

I forbindelse med Corona-situasjonen følger klubben de nasjonale retningslinjene som gjelder for organisert idrett. Disse retningslinjene er utdypet av padleforbundet.

Uorganisert padling aleine eller i små grupper på opptil 20 personer, minimum 1m avstand er reglene som nå gjelder. Klubbens tørrdrakter er foreløpig ikke tilgjengelig for utlån. De som har leid plass i klubbens båthus kan selvsagt bruke kajakken 🙂

Ønsker alle som har mulighet en god padletur!

Da er de første datoene for kurs klare. Lista oppdateres fortløpende etter hvert som nye datoer kommer.

Grunnkurs for privat gruppe på 10 personer i juni i Mosvik. DETTE KURSET ER FULLT

Grunnkurs hav Levanger NY DATO 26.-28. juni DETTE KURSET ER FULLT        Minimum 6 og max 10 deltagere. Kurset for deg som enten ikke har padlet før eller padlet litt, men ønsker å lære mer om kajakk. Kursholdere Lars Fosse og Are Johansen. For påmelding og mer info se : https://www.facebook.com/events/2800646410202181/ eller https://www.vaattkort.no/Event/Booking/4764

Grunnkurs hav Levanger 3.-5. juli DETTE KURSET ER FULLT        Minimum 6 og max 10 deltagere. Kurset for deg som enten ikke har padlet før eller padlet litt, men ønsker å lære mer om kajakk. Kursholdere Lars Fosse og Are Johansen

Grunnkurs hav Levanger 10.-12. juli DETTE KURSET ER FULLT        Minimum 6 og max 10 deltagere. Kurset for deg som enten ikke har padlet før eller padlet litt, men ønsker å lære mer om kajakk. Kursholdere Lars Fosse og Are Johansen

Grunnkurs hav Levanger 31. juli – 2. august DETTE KURSET ER FULLT                 Minimum 6 og max 10 deltagere. Kurset for deg som enten ikke har padlet før eller padlet litt, men ønsker å lære mer om kajakk. Kursholdere Lars Fosse og Are Johansen. For påmelding og mer info se : https://www.facebook.com/events/2816478738465158/ eller https://www.vaattkort.no/Event/Booking/4854

Grunnkurs hav Steinkjer 7.-9. august DETTE KURSET ER FULLT. Kursholdere Håkon og Irene Mjømen.

Grunnkurs hav Levanger 21.-23. august DETTE KURSET ER FULLT

Teknikkurs Hasvåg Sjøcamping. 22.-23. august DETTE KURSET ER FULLT                            Kurs for deg som har tatt grunnkurs og ønsker å lære litt mer om hvordan du padler effektivt og trygt. Kursholdere Gunleik Hoffmann og Bjørg Aalbergsjø. For mer info se:   https://www.facebook.com/events/721619752001376/ 

Kurs i Grønnlandsåreteknikk Levanger 29. august Som en jubileumsgave til klubbens medlemmer arrangeres det kurs i grønnlandsåreteknikk med Roger Raknes/KayaKid.
For å delta på kurset må du ha gjennomgått grunnkurs. Det vil være mulig å få låne grønnlandsåre for den som ikke har egen.
Kurset er gratis for medlemmer i Innherred kajakklubb. Det er plass til 10 deltakere, først til mølla prinsippet gjelder. Øvrige som viser interesse blir satt på venteliste. Du vil få bekreftelse på mail når du har fått plass.
Dersom du har fått plass og ikke får til å delta så ber vi deg om å gi beskjed om dette så snart som mulig slik at noen annen kan få bruke plassen din.

Introkurs for barn og ungdom sammen med Malm IL Malm 5. september Gratis introduksjonskurs i havkajakk
for barn og ungeHar du lyst til å prøve kajakk?
Malm IL arrangerer gratis introduksjonskurs i havkajakk
med instruktør fra Innherred Kajakklubb.
Vi planlegger 2 kurs som varer i ca. 4 timer og holdes på Malm:
Lørdag 5.9 kl. 1000 og kl. 1430.Deltaker må kunne svømme, og gjelder omtrent fra 6 klasse til 25 år.
Vi har noen våtdrakter tilgjengelige for de som ikke har,
gi oss beskjed om du trenger.
Begrenset antall deltakere. For påmelding send epost til:
kajakk@malmil.no

KURS 2019:

I 2019 ble det gjennomført ganske mange kurs, både for nybegynnere og de mer erfarne. Om du ikke fikk med deg kurs i 2019, så ikke fortvil. Vi har begynt å tenke på neste år og vil legge ut en ny plan ut på våren. Om dere er en gruppe på 8-10 personer som ønsker ett eget kurs så klarer vi å få til det også om dere bare tar kontakt. Prisen for ett grunnkurs er 2400,- kr pr pers om kurset holdes fra våre naust på Levanger eller Steinkjer og dekker alt utstyr du trenger. Hvis man ønsker kurs andre steder vil reisetid, eventuelt overnatting og frakt av utstyr komme i tillegg.

Se vår Facebookside eller terminliste Norges padleforbund for mer info.

http://www.padling.no/terminlister/

 

Meld gjerne interesse for flere kurs på vår Facebookside.

Om dere er et bedriftsidrettslag, kolleger eller en vennegjeng som har lyst til å prøve ut padling kan vi tilby introduksjonskveld på ca 3 timer. Vi stiller med alt av utstyr og instruktører. Disse kveldene arrangeres enten i Bogen på Steinkjer eller på Sjøbadet på Levanger. Ta kontakt for pris.

Alle kursansvarlige i IKK har godkjent utdanning gjennom Norges padleforbund (NPF): www.padling.no

KURS HAV:

Har du forespørsel om kursene, vennligst ring, send en sms, msg melding eller mail til kursansvarlig Lars Fosse 928 21 859 mail lars.fosse@ntebb.no

GENERELT:

Antall deltakere per kurs: minimum 6 og maksimum 10.

Påmeldingsfrist: definert for hvert kurs – senest 14 dager før kursstart. Påmeldingen anses ikke som gyldig hvis ikke betaling er gjort innen tidsfrist for påmelding.

Prinsipp: førstemann til mølla…

Medlemskap IKK: For å delta på kurs må man være medlem i klubben, eller i en av våre samarbeidsklubber. Kursavgiften for våre grunnkurs inkluderer ett års medlemskap.

Avbestilling, refusjon etc.:

Avmelding senest 14 dager før kurstart: Full refusjon minus ekspedisjonsgebyr kr. 200.

Avmelding senest 7 dager før kursstart: 50% refusjon minus ekspedisjonsgebyr kr. 200.

Avmelding mindre enn 7 før kursstart, samt manglende fremmøte: Ingen refusjon

Avmelding p.g.a. dokumenterbar sykdom, ulykke, dødsfall etc.: Full refusjon minus ekspedisjonsgebyr kr. 200.

Avbrutt kurs p.g.a. dokumenterbar sykdom, ulykke, dødsfall etc: Tilbud om å fortsette kurset ved en senere anledning, men man må takke ja til minst et av kursene som holdes i neste runde (dvs. avbrudd om våren må fortsettes om høsten og avbrudd om høsten må fortsettes om våren).

Avbrutt kurs uten gyldig grunn: Ingen refusjon eller tilbud.

PRISER KURS:

Grunnkurs: kr. 2.400 (inkl. utstyr)

Teknikkurs: kr. 1.600 (Evt. leie av utstyr kr. 500) Teknikkurs forutsetter gjennomført grunnkurs.

Aktivitetslederkurs: Se annonsert kurs for pris.

For å delta på kurs må man være medlem i klubben, eller i en av våre samarbeidsklubber.

BETALING FOR KURS:

Betaling skjer innen tidsfrist for påmelding til Innherred Kajakklubb på kontonr. 4202.26.15674

Dersom kurset avlyses vil hele beløpet bli refundert.

Introkurs arrangeres ved behov/forespørsel. Disse krever minimum fire påmeldte.

Grunnkurs kan også arrangeres for grupper på 6-10 personer på forespørsel. Klubben stiller med nødvendig utstyr og erfarne instruktører. Om dere ønsker ett kurs bare for dere så ta kontakt slik at vi kan se på mulighetene. Passer for vennegjeng, bedrifter, idrettslag eller ett par familier.

Ta kontakt for mer informasjon.

Se også:
Aktivitetskalender
www.padling.no

1 svar til Kurs

  1. Tilbaketråkk: Kurssesongen er i gang | Innherred Kajakklubb

Kommentarer er stengt.