Innkalling til årsmøte i Innherred kajakklubb

Styret innkaller herved til årsmøte i Innherred kajakklubb.

Årsmøtet avholdes onsdag 2. mars klokka 19.00. Det er ved utsendelse av invitasjonen ikke bestemt hvorvidt årsmøtet blir digitalt eller fysisk, nærmere informasjon om dette kommer sammen med sakslisten til årsmøtet.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 16. februar til innherredkajakklubb@gmail.com

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på Facebookgruppen til klubben og sendes ut på e-post til medlemmene.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Innherred kajakklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til klubben. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan styret kontaktes på innherredkajakklubb@gmail.com eller telefon 90098131.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret i Innherred kajakklubb.

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Stor interesse for kajakkpadling

Torsdag 23. juli var hele forsiden på avisa Innherred dekket med sak om kajakk.
I tillegg var det dobbelt oppslag på side 10 og 11. Generelt sett en veldig positiv omtale av klubben og litt om opplevelsen av å gå på kurs hos oss.

Litt morsom vri at man gjør litt ut av at mor taper ett veddemål med sønnen om hvem som klarer å stå i kajakken først. Spesielt siden det er mor som foreslår veddemålet og premien er en kajakk.

Sportsbransjen melder om mellom 400 og 500% vekst i antall solgte kajakker i år. Noe vi ikke klarer å følge opp med antall kurs når sesongen for kurs ble amputert halvannen måned på grunn av Korona. Men vi satser på å kunne tilby mange kurs neste år også og da vil kanskje mange av kursdeltagerne stille med egen kajakk. Da vil man få muligheten til å bli godt kjent med eget utstyr og forhåpentligvis utvikle seg mye raskere som padler enn om man skal prøve og feile selv.

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Årets moteplagg

Klubben har bestilt vår første klubb caps. Dette er en caps med varselsfarge og reflekser. Justeres med borrelås slik at den sitter akkurat passe stramt på ditt hode.

Første serien ble raskt utsolgt, men fortvil ikke vi har fått inn ny produksjon og har mange på lager. Prisen for dette mote- og sikkerhetsplagget er satt til beskjedne 200 kr og betales på Vipps.

Etter testing med velt i strømmen i Sjeteén er det fastslått at capsen flyter og er lett å finne igjen i vannet. Følg også #Ikkklubbcaps på Instagram og Facebook og last gjerne opp egne kreative bilder der.

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Ledige utleieplasser i klubbens naust i Bogen på Steinkjer

I naustet på Steinkjer er det plass til flere kajakker enn de som allerede har fått ett lunt hjem nært vannkanten. Om du ikke har plass hjemme eller ikke ønsker å lempe kajakken opp og ned av biltaket kan dette være løsningen for deg. Leien er satt til 800 kroner pr kalenderår og forutsetter medlemskap i klubben.

Ved spørsmål eller bestilling av naustplass, ta kontakt med:

Ketil Kjerkreit på tlf: 40 88 79 14

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Oppdatering Korona

Hei!

Kajakk sesongen nærmer seg, og som så mye annet i samfunnet vil den bli annerledes enn før.

I forbindelse med Corona-situasjonen følger klubben de nasjonale retningslinjene som gjelder for organisert idrett. Disse retningslinjene er utdypet av padleforbundet.

Som en følge av dette utsetter klubben alle kurs til etter St.Hans, eller til nye retningslinjer fra myndighetene foreligger. Følg med på ny informasjon om dette.

Vi har pleid å ha fellespadling fra 1 mai, men det er ikke gjennomførbart ut i fra gjeldende retningslinjer.

Styret vil komme tilbake til dette i slutten av måneden.

Uorganisert padling aleine eller i små grupper på opptil 5 personer, minimum 2m avstand er reglene som nå gjelder. Klubbens utstyr er foreløpig ikke tilgjengelig for utlån. De som har leid plass i klubbens båthus kan selvsagt bruke kajakken 🙂

Ønsker alle som har mulighet en god padletur!

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

I disse Korona tider

Normalt starter klubbens organiserte aktivitet for medlemmer opp ca 1. mai og vi har fortsatt håp om at det vil være mulig å få til noen form for aktivitet rundt denne tiden. Pr i dag har myndighetene forlenget restriksjonene for organisert aktivitet til t.o.m 13. april, så det er fortsatt muligheter.

Inntil videre vil det derfor ikke være noen form for aktivitet som arrangeres av klubben og derfor heller ingen bruk av klubbutstyr. Men det er god plass på sjøen og ikke noe problem med å holde foreskrevet avstand. Og det kan jo være godt å komme seg ut og bade få frisk luft og litt fysisk aktivitet, så en padle tur under trygge forhold er absolutt å anbefale.

Vi håper at de som har lagret kajakken i naustet på Steinkjer eller Levanger tar litt forhåndsregler og hensyn til andre ved henting og tilbakelevering av utstyr. Ikke ta på andres utstyr og tørk gjerne av nøkkelboks, nøkkel og håndtak med en klut med litt desinfiserende middel etter bruk.

Vi kommer tilbake med mer info når vi nærmer oss sesongstart.

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Endringer av årsmøte 2020

For å følge nasjonale og regionale tiltak for å hindre spredning av Covid 19 (Corona) vil vi gjøre ett forsøk på å gjennomføre ett digitalt årsmøte. Det betyr at det ikke vil bli ett vanlig årsmøte i Bogen på mandag.

Styret vil legge ut praktisk informasjon om hvordan dette blir gjennomført på Facebook. Pizza og foredrag etter årsmøte utgår inntil videre.

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innkalling årsmøte 2020

Innherred kajakklubb innkaller til årsmøte mandag 16. mars kl. 1900. Årsmøtet finner sted i lokalene til Eggebogen båtforening på Steinkjer.
Valgkomiteen har gjort en god jobb i forkant med kandidater til alle verv. Benkeforslag under årsmøtet selvsagt lov.

Forslag til årsmøtet sendes styret innen 2.mars på klubbens mailadresse innherredkajakklubb@gmail.com

Fullstendig saksliste og nødvendige papirer legges ut 1 uke før årsmøtet.

Det serveres pizza og drikke under årsmøtet. Derfor er det fint om folk trykker skal på arrangementet på Facebook

https://www.facebook.com/events/221869502183830/?notif_t=group_local_event_create&notif_id=1581884365490533

Foredrag om havpadling etter årsmøtesakene.

Styret håper på et livlig møte og ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til årsmøte.

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Ledige utleieplasser i nytt naust på Levanger

Nå er naustet på Levanger klart til å brukes. Mangler litt detaljer som å få satt opp vannkrane, men den kommer til våren før vannet koblet på igjen. Her er det plass til flere kajakker enn de som allerede har fått ett lunt hjem nært vannkanten. Om du ikke har plass hjemme eller ikke ønsker å lempe kajakken opp og ned av biltaket kan dette være løsningen for deg. Leien er satt til 800 kroner pr kalenderår og forutsetter medlemskap i klubben.

Om du er interessert så ta kontakt med Bjørg på mobil 952 38 486.

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Det bygges båthus på Levanger

Vi er godt i gang med å bygge nytt båthus på Sjøbadet Levanger. Her vil det bli 40 utleieplasser for kajakker og plass til klubbens eget utstyr. Så om du sliter med å finne plass til kajakken er det bare å ta kontakt å få reservert en plass.

Klubben ser frem til å få litt bedre plass og bedre tørk enn dagens container. Neste år er det planer om å få på plass litt tilpasset uteområde med platting for spyling av utstyr og sittegrupper til sosialt samvær.

Publisert i Uncategorized | Legg igjen en kommentar